ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με επιτυχία διενεργήθηκαν σήμερα στη σχολή μας εξετάσεις Kung Fu και Tai Chi από τον Δάσκαλό μας Master Γρηγόρη Βασιλάκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθειά τους και το πνεύμα τους!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διδάχθηκε στους ασκούμενους του συστήματος μας η φόρμα "Fook Fu Kuen" από τον Master Γρηγόρη Βασιλάκη.

Με επιτυχία διενεργήθηκε το Summer Camp μας και εφέτος!
Υπέροχες οικογενειακές στιγμές στην μεγάλη και υπέροχη αγκαλιά της οικογένειας του Συστήματός μας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό Camp του συστήματός μας στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, στη διάρκεια του οποίου έλαβαν μέρος:
• Προπονήσεις Kung Fu και Tai Chi.
• Σεμινάριο Eagle Claw «Siu lum Kuan»
• Αθλοπαιδιές και παιχνίδια για τους μικρούς μας μαθητές.

Από την αρχή του Lock Down, ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους μαθητές της Σχολής μας τη δυνατότητα να παρακολουθούν Διαδυκτιακά μαθήματα Kung Fu και Tai Chi.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό Camp του συστήματός μας στην Παλαιά Επίδαυρο, στη διάρκεια του οποίου έλαβαν μέρος:

Μετά από εξετάσεις που διεξήχθησαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στη σχολή Ying Jow Pai Ηλιούπολης, η Παναγιώτα Φειδοπιάστη απέκτησε τον βαθμό White Sash - Instructor και έγινε η πρώτη γυναίκα μαθήτρια στην Ελλάδα που απέκτησε τον παραπάνω βαθμό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό Camp του συστήματός μας στα Νέα Στύρα Ευβοίας, στη διάρκεια του οποίου έλαβαν μέρος: